Intresseanmälan
Intresseanmälan

Skapa ökad lönsamhet och bättre vinst

En sälj- och ledarskapsutbildning för företagare inom Hälsa och Skönhet

8-12 Juni 2021

Intresseanmälan

"Att sälja är verkligen en konst..."

Skönhet kommer inifrån – samma gäller med din business.
Den här kursen är för dig som jobbar inom hälsa & skönhet. Till dig som älskar ditt jobb och brinner för att hjälpa människor.
Till dig som också har lättare att sätta andra före dig själv. Nu är det din tur att utveckla dig och ge dig själv en belöning.

Placeholder Image

I den här kursen kommer du få lära hur du kan sticka ut ur mängden samtidigt som du lära dig jobba effektivt och smart istället för hårt och tidskrävande. Du tillhör dem som vill få mer kunder eller på ett annat sätt öka din omsättning och därmed din vinst.

Under fem dagar går vi igenom det som krävs för att kunna göra detta. Dels får du lära dig nya metoder inom försäljning som kommer att hjälpa dig att öka din försäljning. Vidare kommer vi hjälpa dig att förstå hur du själv kan påverka ditt resultat genom att bli en bättre ledare, både för dig själv och dina kollegor. Kursen ger dig de tips och råd du behöver för att sticka ut i den stenhårda konkurrensen.

Utöver detta kommer vi att äta goda middagar samt dricka goda viner. Självklart kommer vi även att röra på oss i form av morgonträning eller Yoga för dem som vill. Och sist men inte minst får du inte glömma bort att du kommer få ett helt nytt nätverk på denna magiska utbildning i underbara Toscana i Italien. Ett land som har så mycket att erbjuda.

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap, bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt – och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Om och om igen. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt. 

Läs mer om Peppe genom att klicka här.

 

Amanda Arnold

Mari Höglund

Mari Höglund jobbar som affärskonsult och har över 17 års erfarenhet inom skönhetsbranschen. Hennes önskan är att få dela filosofin om att jobba smartare inte hårdare kombinerat med de erfarenheter och den kunskap som gett henne själv och många andra människor nycklar för att utvecklas och lyckas i sin yrkesroll eller som företagare. Mari arbetar med metoder och system som kommer ge dig nya tankesätt och upplevelser inom självledarskap, kundbemötande och försäljning. Verktyg som är enkla och direkta att applicera hos varje individ och verksamhet.

 

 

Amanda Arnold

Under kursen får du

 

Ett starkare nätverk som kan rekommendera dig till dina framtida kunder

Tre utbildningsdagar och ett helt nytt affärsnätverk

 

Placeholder Image

Boende 4 dygn på Casa Oliveta

 

Slappna av i härlig miljö och i gott sällskap som ger dig nya kreativa idéer

Flyg tur/retur från Stockholm (Skavsta alt. Arlanda) – Pisa, samt alla transporter i Toscana

 

Placeholder Image

Frukost, lunch och middag inklusive vin, samt fri tillgång till kaffe och frukt

 

Placeholder Image

Utbildningsmaterial till kursen

 

Placeholder Image

Besök på vingård och tid för reflektion

 

Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Placeholder Image
Intresseanmälan

Hur går det till?

Följ de tre stegen nedan för att lyckas

1. Skicka in din ansökan

1. Ansök om att följa med på kursen

 

2. Boka ditt flyg

2. Bli utbildad i försäljningsteknik av Peppe och Mari

 

3. Nätverka med ett mästargäng

3. Var världens bästa säljare med dina nya kunskaper

 

Dag 1

Presentation av varandra

Vi börjar med att presentera oss för varandra och samtidigt reflektera över tre saker.

 1. Vem är jag?
 2. Vad vill jag?
 3. Vart är jag på väg?

Syftet med presentationen är att ta fram dina drivkrafter som kommer ge dig din energi och vilja att ta nästa steg i din personliga utveckling. Att leda andra handlar främst om att kunna leda sig själv.

Drömläge

I Steg två kommer vi fortsätta jobba med självledarskapet och hur vi kan hitta lösningar istället för låsningar. Du kommer få med dig en personlig karta för HUR du konkret kan jobba dig framåt.

 1. Vad är bra?
 2. Vad vill jag förbättra?
 3. Hur ska jag göra det?

Branschfakta vad har hänt och vad händer i branschen.

Skönhetbranschen är i en ständig förändring och vi tror att det finns en stor potential att kunna ligga steget före om vi implementerar och kopplar ihop de två viktigaste delarna i ett företag dvs försäljning och människor.

Dag 2

Vinsten för kunden

Alla människor som vi möter har sina drömmar och mål i livet. Anledningen till att man vill göra skönhetsbehandlingar kan vara olika för alla. Varför kom just denna kund in idag och hur kan du hjälpa den här personen att nå just sina mål och drömmar. Gör du det har du skaffat en kund och vän för alltid.

Första mötet med kunden

Hur agerar du när du träffar kunden första gången. Hur kan du få kunden att fatta tycke för dig och verkligen vilja lyssna på vad du har att säga? People buy from people.

Förstå kunden

Vi är alla olika och gillar dessutom olika typer av service. Här lär vi dig anpassa ditt bemötande efter den du har framför dig. På det viset kan du också kommunicera till alla typer av människor och nå fram.

Behovsanalysen

Kanske den viktigaste delen i hela kundmötet. Hur gör du en bra behovsanalys som täcker in alla de frågor som du vill ha svar på och som kommer hjälpa dig till att skapa förtroende och förståelse för kundens behov och säkerställa att kunden vill köpa dina produkter och tjänster.

Presentationen

Hur genomför man en presentation där du verkligen får kunden att berätta vad du har att erbjuda. Hur vet du att kunden är med på noterna och lyssnar och framför allt förstår vad du har att berätta. Vad är det som gör att vissa lyckas så mycket bättre än andra i själva presentationen. Har du rätt taktik i din uppbyggnad av presentationen.

Invändningshantering

Kanske den bästa köpsignalen man kan få är alla invändningar som kunderna kommer med. Hur hanterar du invändningar på bästa sätt. Är du förberedd på dem? Förstår du varför kunden har invändningar. Menar verkligen kunden det hen säger? Hur bemöter du invändningarna som kunden kommer med och går vidare till avslut istället?

Dag 3

Avslutsteknik

Hur går du tillväga för att sälja din produkt eller tjänst. Hur kan du hjälpa kunden att själv fatta beslut att vilja köpa av dig. Vad finns det för fällor som gör att kunden faktiskt vill köpa av dig men du inte har förstått det. Är priset verkligen det viktigaste eller tror vi bara det. Hur kan du sälja till fullt pris och kunden ändå känna sig nöjd.

Uppföljning/Referenser

Följer du upp dina kunder? Varför är det så viktigt att återkomma till kunden. Hur kan jag skapa mer försäljning och till och med låta kunden sälja åt mig och till nya kunder. Hur kan jag fördjupa en relation med kunden och behålla kunden "för alltid".

Att tänka på i din yrkesroll

Vad har du satt upp för mål för dagen, veckan, månaden. Hur skall du klä dig? Hur viktigt är ditt utseende? Hur ska du uppträda? Tänker du på ditt personliga varumärke. Kan ditt val av klädsel och sätt att uppföra dig göra skillnad i din försäljning? Vad är i övrigt bra att tänka på för att underlätta för dig att bli framgångsrik i ditt arbete.

Den personliga vinsten

Vad finns det för fördelar med att bli riktigt duktig inom din bransch. Hur kan du tjäna ännu mer pengar om det är det du vill. Vad kan ditt nästa steg vara i din karriär. Helt klart är det att om du satsar och tror på det du gör. Då kommer du gå hur långt som helst.

8-12 Juni 2021

24 900 kr exkl. moms

Max antal deltagare per kurs: 14 st

 • Tre utbildningsdagar
 • Utbildningsmaterial
 • Boende fyra dygn på Casa Oliveta
 • Alla måltider inkl. dryck
 • Besök på vingård
 • Alla transporter i Toscana
 • Tid för reflektion
 • Ett helt nytt affärsnätverk

Skicka in din intresseanmälan (ej bindande)

 

Välkommen hem till Peppe Ekmark och Casa Oliveta

 

Den äldsta delen av Casa Oliveta går tillbaka till 1632. Den eleganta och rymliga (550 m2) villan har sedan i nutid byggts till och renoverats till det goda skick som det är idag. Huset ligger mycket vackert med utsikt över olivlundar, en fågelsjö och små italienska byar på avstånd. Huset är gediget byggt i sten och därmed också svalt sommartid. Alla fönster är försedda med myggnät och fönsterluckor, och varje sovrum har en takfläkt.

Precis framför huset, i bästa sol-läge, finner ni den stora poolen omgärdad av en stor, stenlagd, solterrass och en utedusch. Det finns också gungor, fotbollsspel och ett pingisbord.

Peppe Ekmark tillsammans med fru Lena Lagerström driver kursgården ihop. Lena Lagerström är sommelier, civilingenjör, utbildad vinmakare och sköter den mest fantastiska trädgården. Maten som kommer att serveras är vegetarisk och 90% när/egenproducerat.

Address: Via delle Forbici, 8, 55062 Capannori LU, Italy

Hemsida: https://www.casaoliveta.se

Placeholder Image
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Casa Oliveta
Intresseanmälan

Referenser

Camilla Sjödahl

Lena Gennerud

Hejdadig

”Under din kurs fick jag tillbaka tron och hoppet till min egen affärsidé. Jag kände rötterna vakna till liv inom mig, och kom i kontakt med varför jag gör det jag gör, vad jag vill, och vad jag känner att jag kan och vill bidra med i välden och för människor. Vad kan vara större? Stort, varmt, innerligt tack Peppe”

Fredrik de Try

Magnus Fermin

Digitalpiloterna

”Det blev en oförglömlig vistelse med säljutbildning av världsklass, trevliga kursdeltagare och De Luxe-kvalitet på hela arrangemanget. Suveränt koncept! Jag är verkligen impad av hur du lyckas förmedla så mycket med sådan tydlighet, humor och självklarhet! Den stora ögonöppnaren för mig var hur man hanterar invändningar vilket jag inser är nyckeln till det lyckade säljsamtalet. Det här måste vara Sveriges bästa säljutbildning!”

Placeholder Image

Ulf Bergman

Stolt Kommunikation

”Det finns bara ett ord för trippen. Världsklass. Kunskap, energi, träning, kultur och lysande upplägg. 
Jag har 100-tals böcker om sälj, har hört massor av säljgurus men ingen som gett så mycket, så äkta och så verklighetsförankrat.
Om jag inte använder det du lärt mig så får jag skylla mig själv. Du gav knivskarpa verktyg för att lyckas med min försäljning” 

Har du några frågor?

Kontakta Peppe om du har några funderingar om helgen.

[email protected]
0707104844

Amanda Arnold