Intresseanmälan
Intresseanmälan

Introduktionskurs för nya ledare,

Ge ditt ledarskap en bra start!

19-20 April 2021

Intresseanmälan

Vad är det egentligen som styr våra beteenden? Vilka är de egenskaper som gör oss till bra – eller dåliga – ledare?

Som nybliven chef är det där du måste börja. Genom att förstå hur dina tankar styr dig kan du ta kontroll över dina känslor och beteenden och på så vis bli en lite bättre ledare.

 

Placeholder Image

Under två dagar på småländska Hooks herrgård får du en första inblick i vad som väntar dig i ledarrollen och hur du kan hantera de utmaningar du ställs inför. Du får insikter som hjälper dig i din nuvarande situation men som också ger dig möjlighet att ta nästa steg i utvecklingen av ditt ledarskap.

Kursen består av presentationer, demonstrationer, övningar och egna reflektioner. Vi coachar dig löpande och återkopplar kontinuerligt för att säkerställa lärandet hos var och en av deltagarna.

Vi delar med oss av våra erfarenheter och kunskaper för att du ska kunna inleda ditt ledarskap på bästa möjliga vis. Det kommer även att finnas tid över för både egen reflektion och rekreation i en avslappnad miljö med ett brett utbud av aktiviteter. Och vi törs lova att du möter nya vänner, som blir ett stöd och bollplank under din framtida utveckling som ledare.

Obs! Antalet platser är begränsat, kursen vänder sig till dig som:

 • Är ny eller blivande ledare.
 • Vill avsätta tid och fokus för att utveckla ditt ledarskap.
 • Är villig att åstadkomma en förändring och är öppen för nya idéer som är positiva, kreativa och konstruktiva.
Placeholder Image
Tommy Bysell

Denna kurs genomförs i samarbete med Tommy Bysell. Han är NLP-tränare med en bred och lång erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP-tekniker inom kommunikation, ledarskap och projektledning. Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har han förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team som framgångsrikt levererar med mycket energi. Han coachar ledare och utbildar grupper i kommunikation och ledarskap.

Peppe Ekmark

Peppe har mer än 35 års erfarenhet inom sälj och ledarskap bland annat som försäljningsdirektör inom Kinnevikkoncernen. Han har visat att det går att både sälja, leda och leva på ett kärleksfullt sätt och att detta skapar lönsamhet i slutänden. Med sin metod och sitt sätt att tänka har han hjälpt flera företag att förbättra sina resultat kraftigt.

Läs mer om Peppe genom att klicka här.

 

Amanda Arnold
Amanda Arnold

Tommy Bysell - NLP Tränare

Tommy har en både lång och bred erfarenhet av coaching och tillämpning av NLP-tekniker inom management och projektledning. Tack vare sin NLP-bakgrund och sitt stora intresse för mänskligt beteende har han förmågan att skapa motiverade och sammansvetsade team som framgångsrikt levererar med mycket energi. Han coachar både individer och hela grupper.

Läs mer om Tommy genom att klicka här.

Program

Med reservation för ändringar

Placeholder Image

Måndag

 • Lära känna varandra/intervjufrågor 2 och 2
 • Blottlägga sig
 • Hur fungerar vi?
 • Bestäm dig och stå för det du tror på
 • Mina egentliga drivkrafter, mina värden
 • Sätt upp tydliga mål

 

Placeholder Image

Tisdag

 • Våga vara mänsklig, ärlig och tydlig - kärleksfull
 • Ha balans i livet
 • Övertygelser
 • Ha roligt och fira dina segrar
 • Lev dina drömmar
 • Summering

 

Intresseanmälan

Referenser

Camilla Sjödahl

Camilla Sjödahl

”Världens bästa ledare gav mig världens bästa uppvaknande! Jag gav mig ut på en inre resa där jag besökte kända och nya platser. Detta gav mig mod till att börja leva originalet® av mig själv fullt ut. En utbildning med perfekt balans mellan teori, praktiska övningar och verktyg. Att utöver detta få uppleva Toscanas vårvärme, underbara landskap och magiska måltider var som grädde på moset.”

Fredrik de Try

Fredrik de Try

”Bli världens bästa ledare” är en kaxig titel på en utbildning. Det kan nog de flesta hålla med om. Men jag kan lova att den gör skäl för namnet, mångfalt! Peppe och Tommy har en magisk förmåga i att locka fram de styrkor och förmågor du inte visste du besitter för att sedan ge dig alla möjligheter att lära dig använda dom. Att dessutom få all denna tillgång hos dig själv i fantastiska Toscana är makalöst underbart och stimulerande.”

Placeholder Image

Branko

”Jag deltog i Världens bästa ledare som hölls på Peppes kursgård. Bra utbildning, erfarenhetsbyte, bra verktyg för mig som person och för mitt ledarskap, med både teori, samtal och praktiska övningar. Nytta med nöje i en fantastiska Toscana.”

Hur går det till?

Följ de tre stegen nedan för att vara med på kursen

1. Skicka in din ansökan

1. Ansök om att följa med på kursen

 

2. Boka ditt flyg

2. Bli utbildad av Peppe och Tommy på Hooks herrgård

 

3. Nätverka med ett mästargäng

3. Bli en bättre ledare med dina nya kunskaper

 

19-20 April

24 900 kr exkl. moms

Max antal deltagare per kurs: 20 st

 • Två utbildningsdagar
 • Utbildningsmaterial
 • En övernattning i eget rum
 • Alla måltider

Svara på frågorna nedan för att skicka in din ansökan

Har du några frågor?

Kontakta Peppe eller Tommy om du har några funderingar om kursen.

[email protected]
0707104844

[email protected]
0702665858

Amanda Arnold
Powered by Kajabi